Camping Languedocroussillon

Camping la Yole

Camping Domaine de la Yole is een grote familiecamping in Zuid-Frankrijk, Languedoc Roussillion. Op de camping kunt u letterlijk en figuurlijk de Franse cultuur proeven. Camping Domaine de la Yole heeft namelijk een eigen wijngaard en een wijnkasteel. De wijn die u kunt kopen op de camping worden door de eigenaar zelf gemaakt.

De camping in Valras-Plage is een grote camping die erg geschikt is voor vakanties met het hele gezin. De camping ligt vlakbij het strand aan de Zuid-Franse kust. Er is genoeg verkoeling te vinden op de camping. Er zijn bomen die schaduw bieden en er is een zwembad met vier grote glijbanen waardoor ook je kleintjes plezier kunnen hebben. Bij het zwembad zit ook een peuterbad, zodat de allerkleinsten ook veilig van het water kunnen genieten.

Camping Domaine de la Yole is een grote en complete camping. Zo is er iedere dag een animatieteam aanwezig die het vermaak voor de kinderen verzorgt. ’s Avonds zijn er optredens op het plein naast het restaurant. Op de familiecamping vindt u ook een bar, een pizzeria en een afhaal restaurant. ’s Morgens kunt u verse broodjes halen bij de bakker en de supermarkt is voor uw gemak ook al vroeg geopend.

In de bungalowtent bent u van alle gemakken van een huisje voorzien maar dan in een tent. Zo slaapt u op echte bedden en heeft u een keuken met koelkast en vriesvak. Ook heeft de bungalowtent een eigen terras met ligstoelen waar u lekker rustig kunt genieten van uw vakantie met het gezin.

Reacties

Reacties