Camping Languedocroussillon

Camping La Vallee Verte

Camping La Vallee Verte in Zuid-Frankrijk ligt prachtig verscholen in een bos. Deze camping licht midden in prachtige natuur, bij het schilderachtige dorp Roque Sur Seze. De heuvelachtige omgeving zorgt ervoor dat er veel hoogteverschillen zijn op de camping, en vanaf uw accommodatie kunt u dan vaak ook prachtig uitkijken over de camping en regio. La Vallee Verte ligt aan de rivier de Ceze, een zijtak van de Rhone. Langs deze rivier zijn talloze gras en kiezelstrandjes. In de rivier kunt u prachtig vissen.

Faciliteiten op Camping La Vallee Verte

 Op Camping La Vallee Verte is een mooi zwembad, met natuurlijk ligbedden, kinderbad en een glijbaan. Hier kan jong en oud genieten van de zon en het water. Het animatieteam bied verschillende activiteiten zoals feestavonden en prachtige wandeltochten. Op de camping vindt u een goed restaurant en een gezellig. Ook vers brood kunt u op de camping kopen.

Omgeving Camping La Vallee Verte

 De omgeving heeft heel veel te bieden, Heuvels, bergen, water en bossen. Hier vindt u het allemaal. U kunt tussen de wijngaarden en verscholen dorpjes heerlijk wandelen of fietsen. Stedentrips naar steden als Orange en Avignon zijn te maken, maar ook rips naar de Middellandse zee of de Mont Ventoux zijn vanaf Camping La Vallee Verte gemakkelijk te maken.

Reacties

Reacties