Camping Languedocroussillon

Camping Le Brasilia

Camping Le Brasilia gelegen bij Canet en Roussillon. Camping Le Brasilia is een grote camping direct gelegen aan de het strand van Zuid-Frankrijk. De camping heeft vier sterren verdiend. Camping Le Brasilia heeft dit te danken aan haar mooie locatie en uitstekende faciliteiten. Het heeft een groot zwembad en ziet er fantastisch uit en is een plek om lekker te relaxen of voor de kinderen om plezier te maken.

De camping ligt in een pijnbomenbos en heeft een heel mooi uitzicht op de Pyrenee├źn. Camping Le Brasilia is een zeer luxe camping waar u van alle gemakken voorzien bent. Zo is er een gezellig marktplein en een supermarkt,maar er zijn ook speelpleinen, speeltuinen en u kunt gebruik maken van een multifunctioneel sportterrein.

Ook beschikt de camping over een gigantisch zwemparadijs van 4000 m2 met rotspartijen, watervallen en glijbanen. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin. Er zijn vijf themabaden, dat betekent dus genoeg keuze uit de baden om even lekker te zwemmen.

Tijdens de zomer worden er allerlei activeiten georganiseerd voor jong en oud. Zo zijn er clowns voor de kleintjes en ’s avonds is er muziek. De geluidsdichte discotheek zorgt voor veel entertainment, met live muziek en voor de jongeren een leuke nacht. Voordat u lekker gaat dansen kunt u natuurlijk eerst wat eten in het restaurant van de camping welke heerlijke gerechten opdient. Camping Le Brasilia verzorgt u een rustgevende vakantie met veel leuke herinneringen.

Reacties

Reacties